Tekniset ominaisuudet

 

1. Generaattori

2. Ohjauspaneeli

3. Infrapunalämmityselementti

Generaattorin tekniset ominaisuudet

Asennuksen ohjeet.

4. Varaaja / Akku

5. Vedenlämmitin

6.Kodinkoneet / Valaistus

7. Sähkömittari

NELJAKERROKSISEN MATERIAALIN RKK-EQUATOR LUETTELO

Lämpöharkot asennetaan päällekkäin ura alaspäin. 8-9 mm tavallista laastia tai liimaa laitetaan tasaisesti ainoastaan betonikerroksen päälle. Lämpöeristeen päälle laitetaan polyuretaanivaahto.

 

Vahvistukset laitetaan projektin mukaan. Johdin ja LVI kanavat tehdään korkealämpötehokkaan materiaalin valmistusvaiheessa.

 

Rakennusmateriaalivalikoima sisältää seuraavat elementit:

***Yksityiskohtaiset suositukset 4-kerroksisen  korkealämpötehokkaan materiaalin  soveltamista ja suunnittelua varten lähetetään teidän pyynnöstä.

Pääraakaaineena 4-kerroksisen korkealämpötehokkaan seinämateriaalin RKK-Equator tuottamiseksi on meidän toimittajien tuotteet. Yksityiskohtaiset raaka-aineiden tekniset tiedot ja ominaisuudet löytyvät seuraavilta sivuilta:

 

Sementti (Kunda Nordic Tsement. www.knc.ee);

 

Sepelisora (AS Harku Karjäär. www.killustik.ee);

 

Graniittisora (Rudus AS. www.rudus.ee);

 

Kevytsora (Saint-Gobain Ehitustooted AS, www.weber.ee);

 

Hiekka (AS Silikaat. www.silikaat.ee);

 

Plastifikaattor (Semtu AS. www.semtu.ee);

 

Väripigmentit (Semtu AS. www.semtu.ee);

 

Lasikuituvahvistimet (PMD Baltic OÜ. www.pmdbaltic.com);

 

Lämpöeristys – styrox EPS tai polyuretan SPU ( www.estplast.ee; www.reideniplaat.ee; www.spu.fi);

Vesi.

 

Ulko ja sisä betonikerrokset on sidottu toisiinsa lasikuitulujitteilla. Ensimmäinen, suojaava ulkonäkökerros on valmistettu erikoislujasta betonista patentoidun ”RKK-Equator” teknologian mukaan. Se voi olla mitä tahansa väriä ja tekstuuria. Tarvittaessa voi käyttää rapattuja ja sen jälkeen maalattuja julkisivuja.

KORKEALÄMPÖTEHOKAS SEINÄ MATERIAALI RKK-EQUATOR –lyhyt käyttöteknologia

 

Liima

Ohut kerros liimaa tasaisesti levitetään hammaslastalla ainoastaan betonipintojen päälle. Muuraukseen käytetään betoni ja kevytbetonipinnoille tarkoitettua erikoisliimaa.

 

Harkkojen asennus

Perinteinen harkkojen muuraus. Saumat tehdään noin 3-5 mm. Täytyy välttää tahrojen muodostumista seinän julkisivulle. Pitää siistiä julkisivun saumat. Paremman kosteus ja lämmöneristyksen vuoksi lämpöeristyksen pysty-ja vaakasaumat koko syvydeltään täytetään 2-3 viivalla polyuretaanivaahtoa spray pistoolista.

 

Mitat, materiaalin valmius.

Materiaali ei vaadi lisäkäsittelyä työmaalla. Harkolla on alapinnassa urat vahvistimia varten, LVI ja sähkökanavat ja pesät.Se on valmiina muuraukseen.

 

Poikittaisseinät

Poikittaisseinät sidotaan tai liitetään pitkittäisseinään.

 

Asennusvinkkejä.

Ennen muurausta perustuksen päälle laitetaan kosteuseriste. Ensimmäinen rivi materiaalia laitetaan sementtilaastin päälle. Kun rivi on valmis, poistetaan pinnalta harjalla pölyt pois. Esivalmistelun jälkeen tasaiselle pinnalle hammaslastalla laitetaan 3-5 mm liimakerros

1. Lämpöharkkojen ensimmäinen rivi pitää olla erittäin vaakasuorassa.

2. Ennen ensimmäisen rivin laittamista pitää ehdottomasti muistaa laittaa kosteuseriste.

3. Työn päätyttyä täytyy peittää päällimäiset rivit kosteudelta.

 

***Yksityiskohtaiset suositukset 4-kerroksisen  korkealämpötehokkaan materiaalin  soveltamista ja suunnittelua varten lähetetään teidän pyynnöstä.

 

Rakenna oma lämpötehokas kivitalo RKK-Equator materiaalista!

 

Viisas ei maksa liikaa!

RKK-EQUATOR MATERIAALISTA ELEMENTIT

Materiaali RKK-Equator pientalorakennuksessa

Materiaali RKK-Equator kerrostalorakennuksessa

Betoni RKK-Equator materiaalia varten valmistetaan kevyt tai sepelisorasta, joka antaa materiaalille eri vahvuuden, mutta ei vaikuta sen korkeal

RKK-Equator materiaalista elementit

Materiaalin koostumus

Tekniset nimikkeet

Materiaalin RKK-EQUATOR käyttö

Ominaisuudet

Rakentaminen

Betoni RKK-Equator materiaalia varten valmistetaan kevyt tai sepelisorasta, joka antaa materiaalille eri vahvuuden, mutta ei vaikuta sen korkealämpötehoominaisuuksiin.

Materiaalin RKK-Equator teknisiä termejä  Betoni RKK-Equator materiaalia varten valmistetaan kevyt tai sepelisorasta, joka antaa materiaalille e

Taulukko 1. Materiaalin RKK-Equator teknisiä termejä

Materiaali RKK-Equator vastaa standardia EVS-EN 771-5:2011, jolla on CE-merkintä.

Materiaalin RKK-Equator julkisella, kovalla, ilmatiivillä kerroksella on kaksi tehtävää: ulkopuolelta suojelee rakennusta mekaanisilta vaurioilta kaikissa sääolosuhteissa ja sisäpuolelta pitää lämmön sisällä. Sillä on muuttumaton pakkasenkestävyys. Tälläinen materiaali yksinkertaisesti estää ilman lämpötilan heilahtelut kaikilla ilmastovyöhykkeillä, luoden suotuisen sisäisen mikroilmaston. Siksi kylmällä säällä tälläisessä talossa on mukavan lämpöisää ja kuumana päivänä miellyttävän viileää.

Mikroilmasto

Kosteudenpitävyys

Vesi ja kosteus yksinkertaisesti eivät pääse läpäisemään  julkisivu kerrosta, jolla on hyvin matala kosteuden imukyky. Tämä on erityisen tärkeää kostealle rannikon ilmastolle.

Melunvaimennus ja äänieristys

Lämpöharkon 4-kerroksinen rakennelma ja  materiaalien eri tiheys ja riittävän paksu ja ultrakevyt mikrohuokoinen lämpökerros matalalla lämmönjohtavuudella antaa materiaalille RKK-Equator erinomaiset melunvaimennus ja äänieristysominaisuudet.

Paloturvallisuus

Materiaali RKK-Equator ei pala ja se pystyy monta tuntia kestämään korkeita lämpötiloja. Materiaalilla on palonkestävyysluokka A1. Sisäinen lämpöeristyskerros on täysin suojattu betonilla.

Lujuus ja kestävyys

Julkisivun betonikerroksen korkea tiheys antaa sille lisäkestävyyttä agressiivisessä ympäristössä kaikilla ilmastovyöhykkeillä. Sisäiset  betonikerrokset erinomaisesti suojaa lämpöeristeen kaikilta ulkoisilta ja sisäisiltä vaurioiden tekijöiltä. Betonin lujuus ja tiheys takaavat pitkän eliniän seinän massiiviselle rakennelmalle.

Terveys ja Ympäristö

RKK-Equatoron ympäristöystävällinen materiaali, joka ei sisällä eikä tuota haitallisia aineita. Materiaali säilyttää ominaisuudet käyttöajan loppuun saakka.

Energiansäästö

Korkealämpötehokkaasta materiaalista RKK-Equator rakennettujen talojen seinillä  paksuudeltaan 40 cm, on muuttumaton lämmönjohtavuus ilman lisälämpöeristystä. Jopa ilman perinteistä lämmitysjärjestelmää lämmönsäästöominaisuudet täyttävät lämpötehokkusvaatimukset.

Materiaalilla RKK-Equator on 100% tehdasvalmius. Ei tarvi lisäviimestelyä, hiomista eikä sahamista. On valmiina julkisivukerros, sisään asennettu lämpöeristys, kanava lasikuituvahvistinta varten Ø 16 mm.

Valmis tuote

Oheistiedosto

Meidän yhteystiedot

Kerro kaverille

Meidän edustaja Suomessa:

Tuusulan Mittaus ja Rakennuspalvelu Oy

Puh: 0400970161;  0407004721

http://ecotopline.com