Tervetuloa energiaomavaraisuuden maailman!

 

... ennen ensimmäistä tutustumista sivustoomme, monet teistä ovat edelleen kiinni perinteiseen ajatteluun ja käsitykseen kuten viime vuosisadan fyysisestä ilmiöstä "ALIJÄÄMÄ, eli lämpötasapainon puute", toisin sanoen, lämpöä huoneessa aina ei riitä. Tällaisia rakennuksia ja tiloja ilman perinteistä lämmitystä on mahdotonta käyttää normaaliin elämiseen.

 

Tervetuloa energiaomavaraisuuden maailman!

Monen vuoden tutkimuksen jälkeen Venäläinen kehittäjä Nizhniy Novgorodista onnistui saamaan uuden fyysisen ilmiön kuten lämpötasapainon "YLIJÄÄMÄ, eli lämpöä on liikaa" yhä toimivissa tiloissa. Mitä se on? Se on lämpö, ja siksi mukavuus ja hyvä olo kivitalohuoneissa, jopa äärimmäisissä ilmastoolosuhteissa ilman tavanomaista lämmitystä. Monen on vaikea uskoa ja kuvitella tiloja ilman perinteisiä pattereita ikkunoiden alla, rakennuksia ilman takkaa tai puukiuasta, ilman öljy, pelletti tai kaasulämmitystä

 

Nykyään, jolloin on jatkuva energian, lämmityksen ja asuintilojen hintojen nousu, erityisen tärkeää on parantaa asuintilojen ja rakennusten kestävyyttä ja turvallisuutta (mekaanista, palo, ympäristö- ja hygienia), lisätä asuin, liike- ja teollisuusrakennusten lämpötehokkuutta koko niiden elinkaaren ajan. Tämä on tärkeää sekä ihmisten että ympäristön kannalta: vähennetään haitallisia päästöjä, säästetään luonnonvaroja, energiaa, vähennetään lämmitys sekä jäähdytyskustannuksia, lisätään asumismukavuutta, vähennetään investoinnit rakentamiseen.

 

Vähennetään kustannukset huonelämmityksen 5-25 kertaa, mikä tarkoittaa joissakin tapauksissa todella nollaa, verrattuna rakennuksiin perinteisistä materiaaleista. Se on helppoa, jos tiedät miten!

 

*** Pitää etukäteen selventää, että passiivisten kivitaloen rakentaminen 0 - energiankulutuksella lämmitykseen kaikilla ilmastovyöhykkeillä, prioriteettina ei ole ainoastaan materiaali, lämmönjohtavuus ja ilmatiiviit ulkoseinät, rakennuksen kompaktin arhitektuurin valinta, ilmanvaihtojärjestelmän ja muiden innovatiivisten ratkaisujen kokonaisuus, mutta myös näiden ehtojen täyttyminen.

 

Joka huoneessa, jossa ei ole perinteistä lämmitysjärjestelmää, jossa on jotain toimintaa, on monia erilaisia näkymättömiä lämpöenergian lähteitä: valaistus, työ tai kotitoimiston laitteet, elektroniikka, teollisuuden laitteet, ihmisten ja eläimin säteilemä energia, ikkunoista säteilevä aurinkoenergia.

 

Nyt tiedämme, miten näkymättömän lämmön energiaa kerätään ja säilytetään. Olemme iloisia voidessamme jakaa tätä tietoa teille, rakentakseen uusia lämpötehokkaita asuntoja tai teollisuuden kivirakennuksia.

 

On AIKA AJATELLA!  Ole «VIHREÄN ENERGIAN» puolesta !

Ole Ympäristöystävällinen!

 

 

Välitiedosto menu

Yritys

ECOTOPLINE

ECOTOPLINE-tiimi pitää aktiivisesti linjaa ympäristöystävallisten ja lämpötehokkaiden talojen rakentamiseen laajentamiseen ja kehittämiseen (talot, mökit, liikelaitokset, asuin- ja teollisuusrakennukset) käyttämällä nykyaikaisia materiaaleja ja innovatiivisia kokonaisratkaisuja, jotka tasapuolisesti suojelee molempien osapuolten etuja: ympäristön ja kuluttajan

 

Tällä hetkellä tarjoamme yhden parhaista, patentoiduista, korkealämpötehokkaista seinämateriaaleista "RKK-Equator" (ven. RKK äärimmäinen mannerilmasto) ja innovatiiviset kokonaisratkaisut uuden sukupolven passiivisten kivitalojen rakentamiseen Venäläisen tehnoglogian "LÄMPÖTASAPAINON YLIJÄÄMÄ (liikaa lämpöä)" mukaan.

 

ECOTOPLINE  - mahdollistaa pienen porukan voimalla tuottaa materiaalia seiniä varten, lämpimiin ja mukaviin passiivisiin (riippuu projektista ja aluesta) kivitalojen varten ilman perinteistä lämmitysjärjestelmää kaikissa ilmaston vyöhykkeillä.

 

Missiomme on tarjota enemmän ympäristöystävällisiä, innovatiivisia tuotteita ja ideoita, jotka koskevat lämpötehokkaita rakennuksia, "Taloudellinen ja Ympäristöystävällinen" kokonaisratkaisu.

 

Yrityksen visio - innostaa ihmisiä uusiin mahdollisuuksiin, teknologioihin, laajentaa mahdottomuusrajoja.

 

Tavoitteet - kehittää ja lisätä tuotantoa, laadukkaiden betonituotteiden myyntiä.

 

Arvomme:

Laatu - joka vaiheessa, raaka-aineen tilaamisesta tuotteen valmistamiseen ja sen toimittamiseen asiakkaille on huolellisesti suunniteltu, juuri se takaa korkean laadun ja hyvän palvelun.  Ammattimaisuus ja laatu on meidän yrityksemme motiivi.

Ammattimaisuus ja laatu on meidän yhtiömme imperatiivi

 

 

Joustavuus - yrityksen toiminta perustuu tuotannon ja teknologian joustavuuteen, joka tarjoaa mahdollisuuksia betonituotteiden valmistukseen asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

Ryhmätyö - menestyksemme perusta on henkilöstön tiimityö, joka on suunnattu yhteiseen tavoitteeseen. Me suositaan tiimityön kehittämistä – näin taataan yrityksemme menestyksen kasvun

 

Iskulause - "Taloudellinen ja Ympäristöystävällinen"

 

ECOTOPLINE on Venäjän yrityksen "RKK-Equator" yksinomainen edustaja Euroopassa Edustuston Sertifikaatin perusteella. Yrityksen "RKK-Equator" teknologia ja tuotteiden tekijänoikeudet on patentoitu. Euroopassa tuotteilla on CE-sertifiointi ja merkintä.

GAIA-ROSCH generaattori

Ollakseen saksalaisen GAIA-Rosch GmbH jälleenmyyjänä, tarjoamme sinulle vaihtoehtoisen, täydentävän ratkaisun 0 - Energia talon (muiden rakennusten) energiankäytölle uuden sukupolven "Vihreä Energia" sarjan generaattorin avulla.

• - tuulesta ja auringosta riippumaton,

• - ei vaadi minkäänlaista polttoainetta,

• - toimii 24 tuntia, 365 päivää vuodessa,

• - käyttökelpoinen kaikissa ilmastovyöhykkeissä,

• - ei tarvitse akkuja.

• - pieni tilantarve.

 

Tämä patentoitu generaattori - on osoitus sähkötuotannon eri vaihtoehdon mahdollisuudesta, Arkhimedeksen painovoiman lain mukaan. Tiedetään, että tätä varten käytetään tiettyjä kompressoreita ja kolmivaihevirtageneraattoreita tehokkailla neodyymimagneeteilla.

Generaattori on suorittanut TÜV-testit, ja on myös CE-sertifioitu.

Tarjoamme täydellisen ratkaisun paketin:

• - tekninen konsultointi

• - arkkitehtinen ratkaisu

• - toimitus

• - asennus

• - generaattorin takuuhuolto

 

On AIKA AJATELLA!  Ole «VIHREÄN ENERGIAN» puolesta ! Ole Ympäristöystävällinen!

 

Generaattorin tekniset ominaisuudet

Oheistiedosto

Meidän yhteystiedot

Kerro kaverille

Meidän edustaja Suomessa:

Tuusulan Mittaus ja Rakennuspalvelu Oy

Puh: 0400970161;           0407004721

http://ecotopline.com

UP